Od ideje do građevinske dozvole efikasno i učinkovito

S iskusnim i angažiranim projektantima koji brinu o terminima i Vašem budžetu.

  Tvoje podatke nikada nećemo dijeliti s trećim stranama!

  Članova tima
  25
  Broj projekata
  500+
  Zadovoljnih klijenata
  95%
  ISHOĐENJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE ZA OBITELJSKU KUĆU

  Kako ti pomažemo

  Funkcionalnost

  Projektiramo funkcionalne prostore koji odgovaraju vašim potrebama i maksimalno iskorištavamo svaki kvadratni metar

  Komunikacija

  Naša transparentna komunikacija prema investitoru osigurava jasno razumijevanje svakog dijela procesa projektiranja

  Termini i budžet

  Svjesni smo važnosti termina i budžeta investitora, zaista brinemo o njima

  Fokus na izvođenje

  U fazi projektiranja predviđamo rješavanje specifičnih detalja u izvođenju
  Zakaži sastanak
  Reference

  Neki od naših uspješnih projekata obiteljskih kuća

  Rustikalna obiteljska kuća
  Obiteljska kuća R
  Obiteljska kuća
  Obiteljska kuća D
  Javi nam se!
  KAKO FUNKCIONIRA

  Proces izrade glavnog projekta kod nas

  PROJEKTNI ZADATAK

  Inicijalni sastanak na kojem razgovaramo o potencijalu parcele, definiramo projektni zadatak i budžet

  IDEJNO RJEŠENJE

  Izrada idejnog rješenja s dogovorenim brojem varijantnih rješenja

  GLAVNI PROJEKT

  Izrada glavnog projekta koji se sastoji od arhitektonske i 5 inženjerskih mapa

  GRAĐEVINSKA DOZVOLA

  Predaja glavnog projekta na potvrdu javno-pravnih tijela i uspješno ishođenje Građevinske dozvole
  Zakaži sastanak
  Recenzije

  Što naši klijenti kažu o nama

  Surađujem s Dejanom, Matijom i Sašom nekoliko godina i odradili smo zajedno više od 10 projekata za građevinske dozvole. Vrlo sam zadovoljan stručnošću, pouzdanošću i držanjem dogovorenih rokova. Preporučam njihovu cijelu ekipu.

  Uvijek bismo preporučili tim DI arhitekti jer nam je suradnja s njima jedna od omiljenih. Profesionalnost, ljubaznost i timski rad je nešto što se danas teško pronalazi, a s njima sve to dobijete u kompletu. Svaki od djelatnika nam je na usluzi koliko god bilo hitno. Do sad nikad nismo imali niti jednu primjedbu, a vjerujem da niti nećemo. Još jednom, svaka preporuka.

  Svi iz tima DI arhitekti su bili odlični u suradnji, jako brzo odgovaraju, razumiju želje klijenta, ali predlože i neka svoja praktična rješenja. Tako da sam jako zadovoljan njihovim radom i zajedničkom suradnjom.

  DETALJNIJE

  Malo više o tome zašto nas trebaš angažirati

  Funkcionalnost
  • Kod našeg pristupa projektiranju, funkcionalnost prostora ima prioritet nad estetikom osiguravajući da svaki detalj doprinosi praktičnosti i udobnosti.
  • Maksimiziramo neto iskoristive kvadrate u odnosu na bruto kvadrate što znači smanjenje troškova gradnje za investitora.
  • S obzirom na potrebe investitora, kreiramo pametne rasporede prostorija uz pažljivu orijentaciju građevina kako bismo osigurali obilje prirodne svjetlosti.
  Komunikacija
  • Naš proces projektiranja počinje s detaljnim upitnikom kako bismo otkrili vaše jedinstvene želje i potrebe te ih realizirali u projektu.
  • Aktivno surađujemo s investitorima kako bismo osigurali da svaka odluka odražava njihove želje i ciljeve, osiguravajući im potpunu kontrolu nad procesom.
  • Pružamo investitorima olakšano rješavanje pravnih i proceduralnih pitanja putem sustava e-dozvola, čime im štedimo vrijeme i trud.
  Termini i budžet
  • Naša strategija počinje s jasno postavljenim budžetom koji se redovito prati i prilagođava kako bi se osigurala financijska stabilnost i uspjeh projekta.
  • Budite korak ispred u upravljanju troškovima izvođenja projekta već u fazi projektiranja - s našom in-house izvođačkom tvrtkom DOMinvest uvijek smo up-to-date s cijenama koje se mijenjaju.
  • Koristimo profesionalne alate za upravljanje projektima kojima pratimo rokove i budžete.
  Fokus na izvođenje
  • Brinemo da detalji koje projektiramo budu u skladu s izvođačkim praksama kako bi olakšali sam proces izvođenja i smanjili potencijalne dodatne troškove.
  • Materijali su pažljivo i optimalno odabrani – da zadovolje razinu kvalitete i želje investitora, a da ne podižu nepotrebno troškove ili mogućnosti nabave.
  • S kolegama inženjerima gradilišta iz sestrinske tvrtke DOMinvest radimo na optimizaciji tehnoloških procesa i mogućnosti gradnje kako bi izvođenje bilo što jednostavnije.

  Cijena izrade glavnog projekta za obiteljsku kuću

  U nastavku su navedene cijene izrade glavnog projekta obiteljske kuće koje vrijede za standardne situacije. To uključuje relativno ravnu i pravilnu parcelu, jasno definirane parametre iz prostornih planova, riješene imovinsko-pravne odnose i veličinu obiteljske kuće od minimalno 200 m2 BRP. Za svaki projekt se cijena definira pojedinačno, uzevši u obzir sve parametre koji bi mogli utjecati na tijek, brzinu i kompleksnost izrade projekta.

  Osnovni paket od 25€ /m2
  • Inicijalni sastanak
  • Definiranje detaljnog projektnog zadatka
  • 2 varijantna idejna rješenja
  • Sve mape glavnog projekta
  • Procjenjeni iskaz troškova građevinskih i instalaterskih radova
  • Ishođenje građevinske dozvole
  Odaberi
  Glavni paket od 30€ /m2
  • Inicijalni sastanak
  • Definiranje detaljnog projektnog zadatka
  • 2 varijantna idejna rješenja
  • Sve mape glavnog projekta
  • Troškovnik građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova
  • Ishođenje građevinske dozvole
  Odaberi
  Napredni paket od 35€ /m2
  • Inicijalni sastanak
  • Definiranje detaljnog projektnog zadatka
  • 3 varijantna idejna rješenja
  • Sve mape glavnog projekta
  • Troškovnik svih radova
  • Izvedbeni projekt - plan oplate i armature
  • Ishođenje građevinske dozvole
  Odaberi
  Naš tim

  Upoznaj nas!

  Saša Perko IZVRŠNI DIREKTOR
  Dejan Stojaković TEHNIČKI DIREKTOR
  Matija Sočev VODITELJ ODJELA PROJEKTIRANJE
  Matej Deković VODITELJ KLJUČNIH KLIJENATA

  Česta pitanja

  Izazovno je generalizirati trajanje izrade glavnog projekta iz više razloga: same kompleksnosti projekta, čekanja odgovora javno-pravnih tijela, a ovisi i o željama samog investitora. Možemo govoriti o nekim uvriježenim prosječnim danima za prosječnu kompleksnost projekta te tako od ugovaranja izrade glavnog projekta pa do izrade idejnog rješenja prođe 30 dana, 15 dana zakonski je rok u kojem se ishoduju posebni uvjeti javno-pravnih tijela, dok je za razradu glavnog projekta po svim mapama potrebno 60 dana. Potvrde javno-pravnih tijela čekaju se 15 dana, dok je potom 21 dan zakonski rok za izdavanje građevinske dozvole. Slijedom navedenog, možemo reći da je minimalno trajanje procesa od ugovaranja izrade glavnog projekta do ishodovane građevinske dozvole 4-5 mjeseci.
  Stavke uključene u uslugu ovise o odabiru samog paketa. Minimalno glavni projekt obuhvaća mape arhitektonskog projekta, građevinskog projekta koji se sastoji od projekta konstrukcije, vodovoda i odvodnje te toplinske zaštite i racionalne uporabe energije, strojarskog projekta i projekta elektroinstalacija.
  Uz našu uslugu izrade glavnog projekta, mogu Vam biti potrebni sljedeći stručnjaci: - Geodet za snimanje postojećeg stanja parcele na kojoj se predviđa gradnja buduće građevine te izradu geodetskog elaborata i upis u katastar. - Geomehaničar ako je planirana građevina na zahtjevnom terenu (temeljenje na stijeni ili močvarno tlo). - Revident ako je planirana građevina naslonjena na drugu građevinu ili ima konzole veće od 5 metara. Ili eventualno drugi stručnjaci po specifičnosti zahtjeva u projektiranju.
  Izrada glavnog projekta plaća se u fazama se 30% ugovorenog iznosa plaća prema predujmu, 30% ugovorenog iznosa nakon prihvaćenog idejnog rješenja a kod predaje na posebne uvjete javno-pravnim tijelima, 40% ugovorenog iznosa plaća se kod predaje glavnog projekta na građevinsku dozvolu.
  Smješteni smo u uredima u Zagrebu i Koprivnici, no projektiramo za područje cijele Hrvatske.