Obiteljska kuća k

OPIS: Obiteljska kuća smještena u Brezovici
LOKACIJA: Brezovica, Zagreb
POVRŠINA: 200 m2 BRP
FAZE: Izrada svih mapa glavnog projekta

Imate u planu obiteljsku kuću s pomoćnom građevinom? Naš tim arhitektata nudi vam rješenje koje će udovoljiti vašim potrebama. Obiteljska kuća i pomoćna građevina projektirane su s velikom pažnjom i u skladu s zahtjevima investitora. Ova stambena građevina, smještena na novoformiranoj građevnoj čestici površine 1.695 m2 u okolici Zagreba, pružit će vam udoban i funkcionalan dom.

Stambena građevina prizemne i katne etaže ima pravokutni tlocrtni oblik dimenzija 7,15 x 12,20 m. Nosivu konstrukciju čine zidovi od opeke debljine 29 cm u prizemlju i 25 cm na katu, omeđenih armirano betonskim vertikalnim i horizontalnim serklažima. Krov je kosi s nagibom od 35 stupnjeva, a temelji su izrađeni od temeljnih traka dimenzija 50/60 cm. Visina građevine do vijenca iznosi 6,13 m, s maksimalnom visinom do sljemena od 8,73 m. Ukupna bruto površina stambenog prostora (prizemlje+kat) iznosi 156.36 m2 (bez površine terasa). Na parceli su predviđena dva parkirna mjesta.

Pomoćna građevina, koja se sastoji od spremišta i natkrivenog parkirališta, također ima pravokutni tlocrtni oblik dimenzija 5,80 x 8,70 m. Zidovi su od opeke debljine 25 cm, a krov je ravan s armirano betonskom pločom debljine 20 cm. Ukupna bruto površina je 18.56 m2.

Vanjska obrada obuhvaća postavljanje etics fasade na vanjske zidove zatvorenih prostora te je završna obrada tankoslojna zaglađena silikatna žbuka. Krovna konstrukcija stambene građevine izolirana je mineralnom vunom debljine 20 cm. Stolarija je PVC s trostrukim staklom, a zaštita od sunca osigurana je podžbuknim ALU roletama.

Unutarnja obrada uključuje oblaganje kupaonica keramičkim pločicama te žbukanje zidova vapneno-cementnom žbukom koji se završno gletaju i bojaju. Unutarnja vrata su drvena i puna.

Ukupna bruto površina stambene građevine iznosi 156,36 m2, dok pomoćna građevina ima bruto površinu od 18,56 m2. Sve je pažljivo projektirano i izrađeno kako bi se osigurala funkcionalnost, udobnost i estetika objekta. Ako tražite kvalitetno arhitektonsko rješenje za svoj dom, obratite nam se s povjerenjem. Naš tim stručnjaka osigurat će da vaša kuća bude izgrađena prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.